Efter mange år med fly til Algarve og Porto har Ryanair endelig valgt at inkludere Lissabon i sit rutenetværk. Fra november vil Ryanair således åbne fire nye ruter til den portugisiske hovedstad, hvor især ruten fra London Standsted kan være interessant for danske rejsende.


Nyd en storbyferie i Lissabon med billige fly. Foto: Bert Kaufmann

Ruter fejret med billige rejser til Lissabon

Ryanair’s nye ruter til Lissabon afgår fra Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, London Stansted og Paris Beauvais lufthavnene. Ifølge Ryanair vil de nye ruters 50 ugentlige flyvninger samlet set transportere op til 400.000 passagerer og skabe omkring 400 arbejdspladser i Lissbon Lufthavn.

Ryanair frigav i forbindelse med lanceringen af de nye ruter 100.000 billetter til rejser i hele rutenetværket i oktober og november, men også fremover kan rejsende ifølge det irske lavprisflyselskab se frem til flere billig fly til Lissabon.

Fly fra Danmark til Lissabon

Af de nye Ryanair-ruter til Lissabon er de for danske rejsende nok mest relevant at benytte London-Stansted, men der er dog også andre muligheder for at finde billige direkte fly til Lissabon fra Danmark fra andre flyselskaber.

Fra København er der således direkte fly til Lissabon med TAP dagligt, mens Norwegian og easyJet har henholdsvis 2 og tre ugentlige flyninger.

Lissabon er flere gange kåret til Europas bedste destination for en storbyferie, og Ryanair håber uden tvivl at de nye ruter kan udnytte byens popularitet i den kommende vinterperiode.