Tag en pause fra den danske vinter på skønne Madeira. Lige nu kan du spare op til 20 % på din rejse hos Hideaways, som har tilbud på et af deres favorithoteller på Madeira. Pris fra kr. 5.490 pr. person.


Glæd dig til en ferie med store natur- og kulturoplevelser på Madeira. Foto: Greg_Men, Creative Commons.

Valgfri afrejse til Madeira

Du skal bo på Quinta Splendida i det rolige hjørne af Madeiras sydkyst med flest solskinstimer og får ekstra meget inkluderet i rejsens pris. Du bor således blandt andet med halvpension (morgenmad og aftensmad) og har egen balkon/terrasse. Glæd dig også til at nyde en afslappende tur i stedets SPA-afdeling, en af øens største, og afternoon tea med hjemmelavet kage.

Du kan frit vælge en ankomstdag fra den 22. november og frem til den 26. december (seneste hjemrejsedag) 2015, samt fra den 04. januar og frem til den 06. februar (seneste hjemrejsedag) 2016. Du skal blot være afsted minimum en uge for at tilbuddet gælder, men kan naturligvis også blive endnu længere.

Jul på Madeira med sol og oplevelser

Dette tilbud er en oplagt mulighed for at opleve den særlige stemning og de traditionsrige festligheder på Madeira i julemåneden. Quinta Splendida er for eksempel et godt udgangspunkt for ture til dehovedbyen Funchal, som ligger i kort køreafstand. Men derudover er der også masser af muligheder for at tage på spændende udflugter og opleve resten af blomsterøens smukke natur og kultur.

Læs mere om tilbuddet og Quinta Splendida på Madeira hos Hideaways

Der er kun et begrænset antal pladser, så tilbuddet gælder til og med den 22. november eller så længe, at der findes ledige pladser.