SAS lancerer næste år 12 nye ruter, heriblandt en sæsonrute til Faro på Portugals populære Algarvekyst. Der er dog ingen grund til at vente helt til næste sommer med at besøge Algarve.


Foto: SAS

Direkte fly til Faro

SAS vil fra den 2. april 2016 flyve direkte fra København til Faro på Algarvekysten. Der vil kun være én ugentlig afgang på SAS’ rute (lørdag), men de er dog ikke det eneste selskab, som du kan flyve med til Algarve.

Talrige rejsebureauer tilbyder således pakkerejser, ligesom mange danskere benytter muligheden for at rejse billigt med et af lavprisflyselskaberne, eventuelt med en mellemlanding. Netop lufthavnen ved Faro er den mest brugte indgangsport for Algarves udenlandske besøgende på grund af de mange forbindelser, men ikke mindst fordi det er nemt at komme videre til feriebyerne langs kysten herfra.

Du kan læse meget mere om rejser til Algarve og find billige fly til Faro i søgemaskinen her på hjemmesiden.

Algarve – en helårsdestination

Algarve, Portugals sydligste region, er et af Europas mest populære rejsemål med næsten 10 millioner besøgende årligt. Regionen har et af Europas mildeste og mest solrige klimaer med temperaturer, der hen over året svinger mellem 15° C og 31° C. Det gør det sydligste Portugal til en ægte helårsdestination. Mens det i sommermånederne er det naturligvis særligt de lange, fine sandstrande som tiltrækker ferierejsende fra hele verden, mens mange i efteråret og om vinteren benytter muligheden til at udforske de mange andre aktiviteter og seværdigheder i Algarve.

Er du til aktive ferier, er de lavere temperaturer i lavsæsonen en oplagt mulighed for at tage på vandreture langs den smukke kyststrækning eller inde i landet. Vil du vedligeholde dit golfsving, har du ligeledes adskillige baner af høj kvalitet at vælge imellem, som ligger i smukke omgivelser.

Lejer du en bil til ferien, kan du desuden tage på utallige spændende udflugter til kulturelle og historiske seværdigheder rundt om i regionen. Algarve har været scenen for nogle af de mest betydningsfulde begivenheder i portugisisk historie, og du kan stadig se mange af sporene fra disse perioder i form af slotte, borge og andre monumenter.

Læs mere om billeje i Algarve