På Københavns første portugisiske restaurant, Portugalo, har du nu chancen for at udforske det mangesidet portugisiske køkkens spændende retter og gode vine.


Foto: Robert S. Donovan

Delikatesser fra Portugal

Menukortet hos restaurant Portugalo som åbnede i sidste måned, byder på et bredt udvalg af traditionelle portugisiske retter og specialiteter. Prøv for eksempel nogle af de mange lækre tapas, som blandt andet er en god mulighed for at smage de fiske- og skaldyrsretter Portugal er kendt for.

Et besøg på den nye restaurant i Nørregade er desuden en mulighed for at nyde god vin fra Portugal, som er kendt for en lang og traditionsrig produktion af kvalitetsvine.

Hos restaurant Portugalo er man sig bevidst om ansvaret der følger med som byens eneste portugisiske restaurant, og man gør sig umage for at repræsentere Portugals kultur på bedste vis.

I hjertet af København

Et besøg på den nye portugisiske restaurant kan være en chance for enten at genopfriske minderne fra din seneste rejse til Portugal, eller for for første gang at stifte bekendtskab med det portugisiske køkken. Du finder restaurant Portugalo på Nørregade 22 i København.

Læs mere om gastronomi i Portugal her på hjemmesiden, hvor du også finder gode råd og tips til kulinariske oplevelser på rejser i Portugal.

Du kan se restaurant Portugalo’s åbningstider og menukort på deres egen hjemmeside.