Kulturrejser Europa har fornyeligt lanceret en special-rejse til Madeira 8 dage med all-inclusive, ophold på firestjernet hotel med egen balkon og havudsigt, direkte adgang til strandpromenade og dansk rejseleder med rødder på Madeira.


Pestana Bay Ocean Aparthotel, som bruges på rejsen Madeira Special

All inclusive med havudsigt

På denne special-rejse til Madeira kommer du til at bo på det firestjernede Pestana Bay Ocean Aparthotel, som fornyeligt er blevet moderniseret og derfor byder på attraktive og bekvemmelige faciliter. Værelserne har alle kitchenette og egen balkon med en storslået havudsigt. Desuden har hotellet en række fælles-faciliteter såsom opvarmet pool, jacuzzi og restaurant, Arlequim, hvor du kan indtage dine måltider morgen, middag og aften, da helpensionen jo er inkluderet i prisen. Maden serveres som buffet, så du kan vælge det, du vil have, og drikkevarerne er tilgængelige mellem kl. 11 og 23.

Spændende udflugter på specialrejsen til Madeira

Rejsen byder også på spændende udflugter til en række udvalgte seværdigheder på Madeira, herunder en byrundtur (halvdags) til fods i Funchal, heldags-udflugt til Nonnernes Dal og Monte, og en heldagsudflugt til Madeiras vestkyst m.m. Der er også god tid på egen hånd, hvor man kan lave lige, hvad der passer en, eller tage med på levada-vandring

Priser og afrejse på specialrejsen til Madeira

På Kulturrejser Europas hjemmeside kan du finde oversigt over alle afrejsedatoer og priser. Du kan også finde et udførligt dagsprogram for rejsen.

Læs mere om Kulturrejser til Portugal