Efter en længere skadespause er Christiano Ronaldo igen fit for fight. Han forventes derfor at være med, når Real Madrid onsdag som storfavoritter tager imod portugisiske Sporting Lissabon hjemme på Santiago Bernabeu i Champions League.


Foto: Fanny Schertzer, Creative Commons.

Stjernestøv over Estádio José Alvalade

Ronaldo startede sin karriere hos netop Sporting Lissabon. I den portugisiske hovedstadsklub mener man, at det vil være naturligt for fodboldstjernen at vende “hjem” til Estádio José Alvalade i Lissabon, når der skal sættes punktum for en imponerende fodboldkarriere.

Til trods for at Ronaldo ved flere lejligheder har udtalt, at han ønsker at slutte karrieren af i Real Madrid, har han endnu ikke forlænget sin nuværende kontrakt, der ender i juni 2018. Præsident for Sporting Lissabon, Bruno de Carvalho, har derfor ikke tænkt sig at opgive drømmen om at Ronaldo (31), som forlod Sporting Lissabon i 2003, ombestemmer sig.

“Vi gør en stor indsats for at for visse spillere retur til klubben”, afslører Carvalho til ESPN FC. Klubben har tidligere haft held til med at få Nani retur på en lejekontrakt fra Manchester United.

Fortryder salget af Ronaldo

Portugals største fodboldstjerne, som i sidste måned igen blev kåret af UEFA til Europas bedste spiller, var fra en ung alder et stort talent, og da Alex Ferguson og Manchester United i 2003 for alvor fik øjnene op for hans potentiale, var det ikke muligt for den portugisiske klub at matche storkubbens tilbud.

Ronaldo som er født i Funchal på Madeira, nåede at tilbringe 6 år som spiller i Lissabon, men ifølge Bruno de Carvalho solgte klubben ham alligevel for tidligt. Sportsligt og økonomisk ville det således ifølge Carvalho havde været bedre for klubben at have holdt på deres stjernefrø.

Fra fodboldspiller til hotelejer

Selvom Ronaldo forventes at spille nogle af endnu, har han allerede godt gang i karrieren uden for grønsværen. Tidligere på sommeren åbnede han således det første af en række hoteller på fødeøen Madeira.

Ronaldos nye hotel på Madeira slår dørene op