Den sidste weekend i november står i vinens tegn på Madeira, når den store vinmesse, Essência do Vinho Madeira 2015, løber af stablen i Funchal.


Foto: Michael Miley, Creative Commons.

Essência do Vinho Madeira 2015

Fra 27-29. november samles vinproducenter fra Madeira og resten af Portugal til den årlige vinmesse på Madeira, Essência do Vinho Madeira, for at præsentere deres bedste vine og dele ud af deres viden.

Som besøgende på messen kan du udover vinsmagninger blandt andet deltage i workshops og madlavning, hvor kyndige eksperter guider dig og udvider dine smagssanser, så du selv kan blive en feinschmecker!

Ifølge arrangørerne vil der være mere end 1000 vine at smage på fra omkring 100 producenter, hvor af knap en tredjedel får deres premiere på messen.

Det er fjerde gang, at vinmessen afholdes i Funchal. Den er også i år et resultat af et samarbejde mellem vinhandleren EV-Essência do Vinho og avisen Diário de Notícias da Madeira.

Find mere information på www.essenciadovinhomadeira.com

Andre oplevelser i Funchal

Vinmessen afholdes på kongrescentret midt i Funchal, og kan du løsrive dig, har du derfor også en oplagt mulighed for at udforske Madeiras skønne hovedby.

Gå på opdagelse i den gamle bydels små snoede gader, besøg markeder og nyd godt af de mange hyggelige caféer og restauranter, hvor du naturligvis også kan nyde gode vine.