Søger du et nyt og spændende rejsemål til en storbyferie? Lissabon er det perfekte valg til en storbyferie, uanset om det drejer sig om en forlænget weekend eller en længere ferie.


Foto: Flavio Ensiki

Lissabon har det hele

Lissabon er stadig et stykke nede på listen over danskernes favoritdestinationer for storbyferier i Europa, men det kan meget vel ændre sig efterhånden som flere får øjnene op for den portugisiske hovedstads mange herligheder.

Lissabon byder således ikke blot på unikke kulturoplevelser og historiske seværdigheder, byen er også en mulighed for udforske portugisisk gastronomi på et vælg af gode restauranter, smage på søde sager i gamle konditorier og opleve den berømte Fado musik.

Dertil er det ikke uvæsentlig at nævne, at Lissabon hører til blandt Europas billigste storbyer, når det kommer til prisen på hotelovernatninger, og at byen i kraft af sin placering er velsignet med et mildt solrigt klima.

Billig storbyferie i Lissabon med TripX

Søger du en ny spændende rejseoplevelse er Lissabon et godt valg, og du har gode muligheder for at komme billigt afsted.

Rejsebureauet TripX har mange billige rejser til Lissabon, hvor du selv vælger hvilken klasse hotel du vil bo på.

Læs mere om billige rejser til Portugal med TripX