Portugal er ifølge rejseguiden Lonely Planet et af de rejsemål, hvor du får mest ferie for pengene i 2015. Det er dog ikke kun kun på grund af de lave priser, du skal holde din næste ferie i Portugal.


Nyd en billig ferie i Portugal. Foto: "Azenhas do Mar" af Husond, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Portugal – mere end sol og varme

Algarve i det sydlige Portugal er, som mange solhungrende nordeuropæere allerede ved, et prisvenligt alternativ til Europas andre solrige destinationer.

Men udover lave priser og et klima med milde temperaturer og masser af solskinstimer, er det også de charmerende storbyer, den smukke natur og de mange interessante seværdigheder, som giver landet en placering Lonely Planet’s “Best value destinations for 2015” liste.

Lissabon fremhæves således af rejseguiden som mindst lige så levende som Barcelona og ikke mindst billigere. Der er desuden gode chancer for at det snart bliver endnu lettere at finde billige rejser til den portugisiske hovedstad, når Ryanair åbner en base ved Lissabon.

Mere for pengene i Portugal

Det er ikke første gang, at Lonely Planet sætter fokus på de økonomiske fordele ved at holde ferie i Portugal. Som vi tidligere har berettet her på siden, viser statistiske sammenligner fra EU’s statistikorganisation da også at prisniveauet i Portugal er lavere end i mange af de andre populære ferielande i Europa.

Læs mere om hvor billigt det er at holde ferie i Portugal

Både Lissabon og Porto længere mod nord er gode bud, hvis du søger en spændende storbyferie til en fornuftig pris. Derudover vil du opleve, at prisniveauet falder yderligere, hvis du bevæger dig ud i landet lidt væk fra de mest populære turistattraktioner.

Læs mere om Portugals kendte og ukendte seværdigheder her på hjemmesiden.