Vil du opleve mest muligt af Portugal, og ikke blot de allermest kendte seværdigheder? Så er en rundrejse med rejseleder en oplagt mulighed for også at opleve de mere ukendte perler i Portugal. Her ser vi på en af den kommende sæsons rundrejser i Portugal fra Kulturrejser Europas nye 2012-katalog.


På rundrejsen besøges også Porto. benurs

Smugkig på næste års rejser

Kulturrejser Europas komplette katalog med blandt andet rundrejser i Portugal udgives dog først til jul, men tilgengæld giver Kulturrejser Europa allerede nu en forsmag på rejseprogrammet i minikataloget ’smugkig’. Blandt rejsebureauets mange forskellige rejser til Portugal, Italien, Spanien og Frankrig finder man her blandt andet en af Kulturrejser Europas kunde-favoritter, rundrejsen ‘På opdagelse i Portugal’.

En opdagelsesrejse i Portugals kultur og natur

Som navnet antyder adskiller en rundrejse i Portugal sig først og fremmest fra en almindelig rejse ved, at du ikke bor på det samme hotel hele ferien, men i stedet rejser rundt og bor tæt ved de spændende seværdigheder. Det giver bedre mulighed for at se mere af landet og mindre spildtid, da du ikke skal bruge tid på at køre frem og tilbage til samme hotel.

Kulturrejse Europa, som er specialist i at arrangere rundrejser med dansk rejseleder, vil på rundrejsen i Portugal i løbet af 10 dage tage dig med vidt omkring på det portugisiske fastland. På rundrejsens program er f.eks. store kendte byer som Porto og Lissabon, hvor der bliver rig lejlighed til at udforske den rige kultur, men også besøg i hyggelige mindre byer og på vingårde. Således lover Kulturrejser Europa at rundrejsen inkluderer besøg i 9 byer, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Undervejs bliver der naturligvis også rig lejlighed til at nye de smukke portugisiske landskaber, som f.eks. på en togtur langs Douro-floden.

Prisen for 10 dages rundrejse i Portugal med dansk rejseleder er kr. 9.995, og der er afrejse i april, maj, august, september og oktober.

Læs mere om Kulturrejser i Portugal.