Hvad enten du endnu har dit første besøg i Porto til gode eller søger inspiration til din næste rejse til den charmerende storby i Nordportugal, bør du tage med på denne fantastiske virtuelle rundtur.


Få en forsmag på Porto's seværdigheder hjemmefra sofaen. Foto: Ricardo Tulio Gandelman, Creative Commons.

Kom helt tæt på Porto

Den spanske avis El Mundo har været i Porto for at tage de panoramabilleder, der på deres rejseportgal “Ocho Leguas” efterfølgende er blevet sammensat til en højopløselig, 360 graders virtuel rundtur med masser af fantastiske billeder fra mange af de flotteste steder i Porto.

Det er din chance for hjemme fra sofaen at udforske nogle af de største seværdigheder i Porto såsom Serra do Pilar in Gaia, Torre dos Clérigos, Bolhão-markedet og byens vinkældre. Ved hver seværdighed kan du vende dig i alle retninger, og de detaljerige optagelser giver dig mulighed for at zoome helt ind.

Tag på en virtuel rundtur i Porto på Ocho Leguas’ hjemmeside her

Det er naturligvis ikke kun de mange seværdigheder i Porto, som gør Portugal til et interessant rejsemål. I videoen herunder kan du få et indtryk af Portugals mange andre spændende destinationer.

Billige rejser til Porto med easyJet

EasyJet har netop annonceret, at de opretter en ny fast base i Porto. Fra foråret 2015 vil to af lavprisflyselskabets A320-fly således få fast base i Francisco de Sá Carneiro Lufthavnen, hvor easyJet allerede har solidt fodfæste. I løbet af de sidste 12 måneder har flyselskabet således fragtet næsten 800.000 passagerer til og fra lufthavnen ved Porto.

Ifølge easyJet vil deres nye base skabe 80 arbejdspladser i Porto og den omgivende region. Lavprisflyselskabet har været på det portugisiske marked siden 1999, hvor de i dag flyver til fire lufthavne: Lisbon Portela, Funchal, Faro og altså Porto.

Du kan læse meget mere om seværdigheder i Porto og rejser til Portugal i artiklerne her på hjemmesiden.