Det portugisiske flyselskab TAP Portugal har netop offentliggjort sine nye ruter i Europa, USA, samt den 10. destination i Brasilien, der indvies i 2011. Ialt åbner TAP Portugal hele 8 nye ruter i 2011.


TAP Portugal åbner hele 8 nye ruter i 2011

TAP Portugals nye ruter

Blandt det portugisiske Star Alliance-medlems nye destinationer indenfor Europa nævnes Athen, Bordeaux, Dubrovnik, Düsseldorf, Manchester og Wien. Miami i USA får også gavn af en direkte forbindelse med Lissabon.

Ny rute til Brasilien

Med TAP Portugals brasilianske 10. destination til Porto Alegre beliggende i Rio Grande do Sul staten, der åbner i juni måned, kan TAP Portugals passagerer se frem til en nemmere og hurtigere forbindelse til Uruguays hovedstad Montevideo og Buenos Aires i Argentina. Ruten vil blive fløjet fire gange om ugen og er dermed den første direkte forbindelse mellem Porto Alegre og Europa.
Den nye rute til Brasilien vil betyde en stigning til 74 ugentlige forbindelser mellem Portugal og Brasilien. I 2010 transporterede TAP over 1,4 millioner passagerer mellem de to lande, hvilket svarer til en stigning på 25 % i forhold til året før – og selskabet ser den ny rute som en styrkelse af sin status som det største flyselskab mellem Europa og Brasilien.

TAP Portugal førende mellem Europa og Sydamerika

Ved World Travel Awards i 2010 vandt TAP Portugal den flotte pris som ”Verdens ledende flyselskab til Sydamerika” to år i træk. Selskabet har to daglige afgange mellem København og Portugals hovedstad Lissabon, der af mange besøgende betragtes som dén europæiske by, der har den smukkeste indflyvning til lufthavnen.