Mens de fleste europæiske luftfartselskaber i 2010 måtte kæmpe med store underskud oplevede det portugisiske luftfartselskab TAP Portugal, ifølge tic.travel, i 2010 et stort overskud


TAP Portugal kom gennem 2010 med stort overskud

Bedste resultat nogensinde

Nærmere bestemt lød overskuddet på 62,3 mio. euro, der svarer til en fremgang på 3,3 mio. euro og en passagerstigning på 7,7 % – og det er selskabets bedste resultat nogensinde.

Verdens ledende flyselskab til Sydamerika

TAP Portugal, som står overfor en privatisering, har i en årrække satset meget på det brasilianske marked og generelt på Sydamerika. TAP Portugal er i dag absolut det førende europæiske luftfartsselskab til netop det sydamerikanske kontinent. I 2010 fløj TAP 1,4 mio passagerer til ni destinationer i Brasilien, og fra juni måned indledes den ny forbindelse Lissabon – Porto Alegre. Ligeledes har ruterne til Angola haft medvind i 2010. Som følge heraf vandt TAP Portugal ved World Travel Awards 2010 for andet år i træk den flotte pris ”Verdens ledende luftfartselskab til Sydamerika”.

64 destinationer i 30 lande

TAP Portugal har 64 destinationer i 30 lande og to daglige afgange mellem København og Portugals hovedstad Lissabon. Udover indlands- og udlandsforbindelser byder selskabet med Lissabons lufthavn som udgangspunkt på oversøiske ruter til Syd- og Nordamerika, samt til Afrika.

Med åbne arme

Det portugisiske luftfartselskab har i øvrigt i februar lanceret en ny kampagne med mottoet ”de braços abertos” (med åbne arme), hvis formål er at udbrede de ægte portugisiske værdier såsom gæstfrihed. TAP ser sig selv som et luftfartselskab, der sætter sine passagerer og kunder i første række med vægten lagt på den bedste personlige service. Kampagnen forbinder de følgende lande p.g.a. deres fælles historiske, kulturelle og sproglige fortid: Portugal, Brasilien i Sydamerika, Angola og Moçambique i Afrika.

Læs mere om TAP Portugal her: www.flytap.com