TAP Portugal vinder prisen ”Verdens bedste flyselskab til Sydamerika 2010” for andet år i træk ved ”World Travel Awards”.


TAP Portugal vinder pris for andet år i træk

Verdens bedste flyselskab

I direkte konkurrence med store luftfartsselskaber lykkedes det TAP Portugal at vinde den flotte pris ”Verdens bedste flyselskab til Sydamerika 2010” for andet år i træk ved ”Verdens Travel Awards”, der blev holdt i London. Prisen kommer efter at TAP i forvejen er blevet begavet tidliger på året, idet det prestigefyldte amerikanske rejsemagasin ”Condé Nast Traveller Magazine” i år kårede TAP Portugal som ”Verdens bedste flyselskab”.

Mere end 30 storbyer

TAP Portugal flyver dagligt fra mere end 30 europæiske storbyer via Lissabon til Rio de Janeiro, São Paulo, Campinas, Brasilia, Belo Horizonte, Salvador, Recife, Natal og Fortaleza.
Målt på passagerer ved slutningen af oktober kunne TAP Portugal konstatere, at selskabet har transporteret mere end 1.2 millioner passagerer til Brasilien det forløbne år. En fremgang på 29 % i forhold til året før.

Grundlagt i 1945

TAP Portugal, der blev grundlagt i 1945, besidder en moderne flåde på 55 fly af Airbus-typen, plus 16 fly, der flyver for PGA, TAPs indenrigs-selskab. Med sin privilegerede beliggenhed i det sydvestlige hjørne af Europa har TAP ruter over det meste af verden og har siden 2005 været medlem af Star Alliance.

Identitet og top-service

I en tid, der karakteriseres af nedskæringer og “Low Cost”-tendenser, udskiller TAP sig fra de fleste flyselskaber ved at holde fast ved sin identitet og en top-service ombord, der inkluderer fuld forplejning med mad og drikkevarer.

Turismens Oscar

Prisen, der betragtes som ”Turismens Oscars”, bliver afgjort ved en online-afstemning med deltagelse af kunder og turisme-branchens medarbejdere verden rundt.