Usædvanligt beliggende på en sandstribe, som skiller Ria de Aveiro fra Atlanterhavet, finder man Torreira som en livlig lille ferieby, der er fyldt med ferierende i sommermånederne.


Der er mange muligheder for vandsport i Torreira. Kilde: Opinador

De mærkelige huse

Kun fremkommelig med vejen fra den nordlige ende er Torreira mest bemærkelsesværdig for sine mærkelige huse, der hedder palheiros, tildannet af gamle bådskrog.

Seværdigheder i Torreira

Torreiras attraktioner er primært baseret på afslapning på grund af den idylliske placering ved havet. Den lange sandstrand tiltrækker et stort antal solhungrende om sommeren, som kommer for at slappe af på stranden og dyrke de mange vandsportsaktiviteter, der findes i Torreira, så som sejlsport og windsurfing.

Væk fra Torreiras centrum tilbyder det moderne Jardins da Ria turist-lejlighedskompleks et bredt udvalg af faciliteter på stedet, f.eks. to udendørs swimmingpools, tennisbaner og en legeplads.

Oplevelser i nærheden Torreira

Hvis man fortsætter ned langs halvøen, kommer man til det blomstrende feriested São Jacinto, der ligger op ad et stort fuglereservat, hvor besøgende på en 2 timers tur med guide kan lære mere om det lokale vildtfugleliv.

Læs mere om Torreira på Portugals officielle turistkontors hjemmeside.