Google lancerer nu deres indendørskort i Portugal. Det giver dig mulighed for at udforske nogle af landets største seværdigheder, togstationer og andre "relevante interessepunkter" hjemme fra computeren før din rejse.Udforsk Portugal med Google Maps

Street View funktionen i Google Maps hvor man kan udforske steder via billeder på gadeplan i 360 grader, er for mange rejsende et nyttigt værktøj til at udforske et kommende rejsemål. Nu behøver du dog ikke længere nøjes med at se bygningerne udefra.

Indtil videre har Google tilføjet 49 portugisiske steder til deres indendørskort, som inkluderer blandt andet paladser, museer og en række togstationer. I eksemplet nedenfor er det for eksempel Palácio Nacional de Sintra, som inviterer dig indenfor.

Enhver som ejer et offentlig tilgængeligt sted, har ifølge Google mulighed for at få det tilføjet. Det har FC Porto for eksempel benyttet, så klubbens Estádio do Dragão som det foreløbig eneste stadion i landet kan udforskes indenfra på Google.

Portugal det 20. land, som får mulighed for at vise indendørskort i Google Maps. De nye indendørskort i Portugal, som automatisk dukker frem når der zoomes helt ind, kan allerede nu ses på Google Maps i din browser og i firmaets apps til smartphones.

Oplev Portugal ved selvsyn

De fleste af de nye indendørskort i Portugal er stadig forholdsvis begrænset i deres omfang, og selv når de med tiden formentlig bliver mere udbygget, vil det naturligvis aldrig give samme oplevelse som at besøge stedet i virkeligheden.

Tag et kig i beskrivelserne af byer og seværdigheder her på hjemmesiden, hvor du finder masser af inspiration og tips til en oplevelsesrig rejse i Portugal.