Fra d.15.-17. oktober finder den 3. udgave af vin- og mad-festivalen "WineandFood" sted på Madeira, i hovedstaden Funchal. Man kan glæde sig til en stor gastronomisk oplevelse under mottoet: ”Madeira og havet” i byens kongrescenter og kasino.


Mellem d. 15 og 17 oktober er der gastronomi i verdensklasse på Madeira

Mere end 75 portugisiske vinproducenter og enologer vil præsentere mere end 500 forskellige vine. Desuden kan man lære mere om Portugals vine gennem de arrangerede Vin-workshops og to forum-debatter om emnet.

Portugals 40 bedste kokke

Gastronomi er en vigtig del af arrangementet, som titlen på festivalen ”Madeira og havet” indikerer, og festivalen i Funchal det oplagte sted at smage den udsøgte gastronomi på Madeira, som er præget af fisk og skaldyr fra det omgivende Atlanterhav, samt de hundredvis af forskellige modne og smagfulde frugter og grøntsager, man høster på den blomstrende og frodige ø. En udvalgt gruppe af over 40 af landets bedste kokke vil – sammen med to gæstende Michelin-kokke, den spanske Sergio Perez (1 Michelin stjerne) og den franske Xavier Mathieu (2 Michelin-stjerner) – være med til at skabe spændende prøvesmagnings-oplevelser og lave ”Show Cooking” med Madeiras fantastiske råvarer.

Prøvesmagning på Funchals restauranter

Samtidig har en række af Funchals bedste restauranter tilsluttet sig arrangementet og vil fra d. 11.-18. oktober skabe individuelle prøvesmagnings-menuer til 20 € pr. person,ekskl. drikkevarer.

Priser og reservation

Adgangsbillet til vinsmagning, et degustationsglas og ”Show Cooking”-sessioner koster 7,50€. Adgangsbillet til hele arrangementet koster 35 €.

Du kan reservere bord og booke dig ind på de forskellige arrangementer på festivalen her.

Du kan finde yderligere oplysninger om arrangementet her.