Portugals turistbureau udlodder en storbyferie til Lissabon for to personer i anledning af den kommende Bille August-film "Nattog til Lissabon", som netop nu optages i den portugisiske hovedstad.


Svar på et enkelt spørgsmål, og du kan være på vej til Lissaon. Foto: Jenny Poole

Filmen, som er baseret på Peter Bieri’s roman af samme navn, har flere internationale stjerne i rollebesætningen blandt andet den britiske skuespiller Jeremy Irons i hovedrollen som den schweiziske gymnasielærer Raimund Gregorius, der efter et flygtigt møde med en mystisk portugisisk kvinde begiver sig på en opdagelsesrejse til Lissabon.

Vil du selv have chancen for at invitere en ledsager med på opdagelse i romatiske Lissabon, skal du blot svare rigtigt på et enkelt spørgsmål på turistbureauets hjemmeside.

Vinderen får en storbyferie i Lissabon, som inkluderer flytransport og ophold for to personer i dobbeltværelse på det 5-stjernede hotel Tivoli i Lissabon med morgenmad inkluderet.

Har du ikke heldet med dig, er der dog alligevel flere danske rejsebureauer, som kan tilbyde rejser til Lissabon. Kulturrejser Europa, som er specialister i rejser til Portugal, har for eksempel adskillige rejser til Lissabon med dansk rejseleder.