Hideaways giver dig nu chancen for at vinde en storbyferie i Lissabon for 2 personer inkl. fly t/r. Du skal blot tilmelde dig rejsebureauets nyhedsbrev for at deltage i konkurrencen.


Foto: Matthew Robey, Creative Commons.

Bo i hjertet af Lissabon

Er du den heldige vinder af den 5 dages storbyferie, kan du ifølge Hideaways glæde dig til at bo på det hyggelige Browns Central Hotel**** lige midt i hjertet af Lissabon. Her er der inkluderet morgenmad, så du hver dag får en god start inden turen går ud på nye eventyr i den charmerende hovedstad.

Konkurrencen gælder en rejse fra onsdag den 26. april 2017 til søndag den 30. april 2017. Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Hideaways for at deltage og læs en mere udførlig beskrivelse af hotellet. Ligesom de andre ferieboligere i udvalget hos Hideaways, er Browns Central Hotel nøje udvalgt for at leve op til rejsebureauets kriterier for et ægte “hideaway”.

Rejser til Lissabon

Vinderen af konkurrencen findes ved en lodtrækning blandt alle modtagere af nyhedsbrevet den 23/12/16.

Vil du allerede nu sikre dig en af Hideaways rejser til den portugisiske hovedstad, kan du finde masser af inspiration og flere håndplukkede hoteller på deres side om storbyferier i Lissabon