Hos PortugalBureauet, der er specialist i rejser til Portugal, kan du lige nu vinde en storbyferie i Lissabon for to personer. Rejsen foregår med det prisvindende flyselskab TAP Air Portugal, og de heldige vindere vil bo på det centralt beliggende og firestjernede hotel Mundial!


Belem-tårnet i Lissabon

Valgfrie afgange

Der er valgfri afrejse på ledige afgange i perioden fra 01/10/2011 til 28/02/2012 (dog ikke jul og nytår). Det eneste, du skal gøre for at være blandt dem, der er med i lodtrækningen om storbyferien i Lissabon, er at besvare følgende overkommelige spørgsmål rigtigt: Hvad hedder hovedstaden i Portugal?

Du kan deltage i konkurrencen her

Storbyferie i Lissabon – Vesteuropas billigste hovedstad

En storbyferie i Lissabon fører dig ikke bare til én af Europas smukkeste hovedstader, men også til en af de billigste. Ja, faktisk er Lissabon Vesteuropas billigste at holde ferie i, og det giver endnu bedre muligheder for at opleve Lissabons mange fremragende restauranter og cafeer, der giver prøver på Portugals udsøgte og ofte undervurderede gastronomi. Lissabon en også en historisk guldgrube, med dens utallige vidnesbyrd fra Portugals guldalder som kolonimagt, dengang man gav sig i kast med den såkaldte ”Nye Verden”, der bragte guld, sølv og nye opdagelser med hjem til den ærgerrige kolonimagt – og så har byen en række kvarterer, såsom Alfama, Barrio Alto og Belém, som man ikke ser lignende i andre europæiske storbyer. De farverige sporvogne, som er blevet byens vartegn, er faktisk kun en lille del af de mange charmerende seværdigheder, som venter de heldige vindere af storbyferien til Lissabon. Hertil skal lægges den berømte fado-musik, som man ikke hører bedre end netop i Lissabon, og som giver en unik oplevelse af den portugisiske folkesjæl, det enestående klima, med mange solskinstimer året rundt, og de mange attraktive områder omkring Lissabon, såsom eventyr byen Sintra og den berømt Lissabonkyst med Cascais og Estoril i spidsen.

Læs mere om storbyferie i Lissabon

Hotel Mundial

Hotel Mundial er et af de mest velkendte hoteller i Portugal for Portugals-kendere. Bygget i midten af forrige århundrede er det rigt på historie, men dets helt store kendemærke er dets beliggenhed i selve hjertet af Lissabon, tæt på Praca de Rossio. Denne beliggenhed giver en fantastisk adgang til de mange restauranter, forretninger og cafeer i området omkring hotellet, og samtidig giver det nem og hurtig adgang til de mange historiske og kulturelle seværdigheder, som man bør se på rejsen til Lissabon. Med sine fire stjerner sikrer hotel Mundial et behageligt ophold for de to vindere, der blandt andet vil kunne nyde en fantastisk panorama-udsigt fra hotellets restaurant på øverste etage, en blanding af klassisk og moderne design, og trådløs internet på værelserne.

Læs mere om hotel Mundial