Portugal er ét blandt 10 lande, som det internationale livsstilsmagasin Wallpaper har udvalgt som de bedste steder at besøge.


Arkitekturen er ifølge magasinet bare en af grundene til du skal opleve Portugal. Foto: Leandro Neumann Ciuffo

Det toneangivende magasin roser Portugal for dets rolige skønhed, og lister derefter 20 gode grunde til at man skal besøge Portugal. Det er blandt andet den portugisiske arkitektur, velorganiseret turisme, historiske byer, cafeer og restauranterne, som imponerer Wallpaper.

Mange højdepunkter i Portugal

Vingårene i Douro-dalen og den nordlige by Guimarães, er med på magasinets liste over ting man bør besøge og opleve i Portugal. Guimarães, som i 2001 blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, er næste år udvalgt som europæisk kulturhovedstad, og bliver dermed vært for et væld af spændende kulturelle arrangementer. Douro-dalen er ligeledes rig på historie med gamle vingårde, som producerer den berømte portvin. Er man i det nordlige Portugal er et besøg i Porto også et must. Byens gamle bydel er også at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Rundrejse i Portugal

Vil du selv opleve Portugal, og se hvorfor Wallpaper mener det er et af 20 bedste steder i verden at besøge? Så er en rundrejse i Portugal på egen hånd eller med dansk guide det bedste valg.

Kilde: Wallpaper