World Yacht Racing Forum 2010 har valgt Estoril til sit tredje arrangement. D. 14.-15. december vil Estorils kongrescenter være fyldt op med de ca. 500 deltagere.


World Yacht Racing Forum 2010 til Estoril

Branchens største

Arrangementet, som er kendt for at være branchens største, tiltrækker bl.a. sejlads-entusiaster, sponsorer, yachtfabrikanter, arrangører og medie-folk, som vil hjælpe med at ajourføre kontakter og præsentere nyhederne om alt der vedrører det store arrangement

Verdens mest kendte sejlads-arrangører

De ansvarlige for verdens mest kendte sejladsarrangementer, såsom America’s Cup, Volvo Ocean Race, World Match Racing Tour, Barcelona World Race og Extreme Sailing Series mødes her og træffer vigtige fælles beslutninger. Sideløbende vil der også være konferencer, workshops og de nyeste teknologier indenfor yachtbygning vil blive præsenteret.

Sport i den dyre ende

Det drejer sig om en sport, der ligger i den dyreste ende af skalaen og involverer mange magtfulde virksomheder og yderst velhavende privat- personer, men sports-arrangementerne tiltrækker også mange tilskuere verden rundt, hvor konkurrencerne bliver holdt, og, ikke mindst, stor mediebevågenhed.

Lang tradition for sejlsport

Portugal har en lang tradition for sejlsport med en privilegeret beliggenhed og perfekte infrastrukturer såsom marinaer, havne og sejlklubber langs kysten. Om vinteren vælger mange internationale sejlere at træne i de portugisiske farvande, da de kan både træne i Atlanterhavet og i de mange portugisiske floder. Desuden har Portugal og især Lissabon været vært for fornemme internationale sejlarrangementer, såsom Tall Ships Race i 2006 og verdensmesterskabet i 2007

Giganter vender tilbage

I 2012 kommer Volvo Ocean Race ”Round the World” og Tall Ships Race igen til Lissabon.

Find mere information her:

http://www.worldyachtracingforum.com/index.html
http://www.volvooceanrace.com/ports/