Albufeira i den sydlige del af Portugals berømte Algarve-region ved den smukke uberørte Fisherman's Beach, og dens hyggelige gamle bydel, er ideel som base for billeje i området.


Strand i Albufeira. Kilde: CTHOE

Søg billig billeje i Albufeira

I billeje-søgemaskinen her på Portugal.dk kan du sammenligne priser på billig billeje i Albufeira. Klik på nedenstående link og sammenlign priser på din lejebil fra alle biludlejningsselskaber i Albufeira.

Søg billeje priser i Portugal

Oplevelser i Albufeira

Albufeira byder på en af Portugals smukkeste kyststrækninger.

Inden man udnytter sin lejebil og tager på opdagelse i området omkring Albufeira, kan man med fordel udforske selve byen lidt. Selvom de fleste aktiviteter i Albufeira er centreret om stranden, mad og drikke er der også andre gode familieaktiviteter. Zoomarine byder f.eks. på daglige shows med delfiner og søløver. Albufeira byder også på et par kulturelle attraktioner, fra de lokale festivaler til det virtuelle arkæologiske museum som med den nyeste teknologi giver liv til fortiden.

Albufeira i lejebil – smukke attraktioner til billige priser

Der er masse at opleve i den fantastiske Algarve-region som omringer Albufeira. Lej en lejebil i Albufiera og du kan udforske området i dit eget tempo. Besøg f.eks. Pademe, en fascinerende lille landsby med storslåede slotsruiner, placeret på en nærliggende bakketop. En kort køretur fra Pademe ligger Ponte Grande, en række af smukke grotter, som f.eks. Grutas do Xorino, der ligger under det klare, friske havvand.