Hvis du gerne vil rejse rundt på en af øerne i øgruppen Azorerne, er det oplagt at leje en lejebil og udforske øen på egen hånd.


Billeje på Azorerne giver ideel frihed til at komme rundt på øerne

Søg billige billeje priser på billeje på Azorerne

I vores billeje-søgemaskine kan du sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber på Azorerne. Klik på nedenstående link for at søge aktuelle priser på din lejebil.

Søg billeje priser på Azorerne i Portugal

Gode muligheder for billeje på Azorerne

Der findes biludlejning på de fleste af øerne på Azorerne.

En lejebil på Azorerne giver dig mulighed for at komme rundt på øerne efter egne behov. Oplev f.eks. hovedøen São Miguels fantastiske natur og spændende seværdigheder.

Oplev mere med lejebil på Azorerne

Azorerne er vulkanske øer, og i mange områder er terrænet stejlt og kuperet, hvor vejene smyger sig rundt om stejle bjergskråning. Er man i topform og ikke har noget i mod at det går opad, kan man cykle rundt på Azorerne. Men det er nu mere afslappende og mageligt at nyde det spektakulære sceneri fra sin lejebil. Desuden kan man nå at se meget mere af Azorerne på sin ferie.

Trafikken på Azorerne

Hovedvejene er af god kvalitet på Azorerne, mens de mindre veje godt kan være smalle og belagt med brosten. Der køres i højre side af vejen ligesom herhjemme. De lokale kører i et frisk tempo, og man skal være opmærksom især på de mindre veje i bjergene og langs kysterne.

De fleste vejskilte på Azorerne bruger internationale symboler, så selvom teksten er på portugisisk, er de nemme at forstå.