Lidoen ligger et par kilometer fra Madeiras hovedby Funchal, omkranset af dramatiske og frodige bjerge og det store Atlanterhav, der afgrænser Madeira til alle sider.


De berømte hav-bade i Lido-området. Kilde: graham

Det moderne Madeira

Lidoen er Madeiras mest moderne ferieområde, og intet sted på Madeira finder man så mange hoteller, barer og restauranter koncentreret på samme sted. I Lidoen er der hoteller for enhver smag, lige fra økonomi-hotellerne til luksus-klassen, og en del af hotellerne ligger tæt på kysten eller helt ned til vandet med attraktive swimmingpools og storslået udsigt.

Gode restauranter og afslapning i hav-bade i Lidoen

Lidoen bugner også af gode restauranter på alle niveauer, med både lokal og international mad, og med rige muligheder for at smage på den legendariske Madeira-vin. I Lido-området finder man også de berømte hav-bade, der ligger ned til Madeira-kystens dramatiske klipper og har en storslået udsigt til Atlanterhavet. Langs disse havbade går Lidoens smukke strandpromenade, flankeret af palmer og frodige botaniske haver og kystlinjens forrevne klipper. På grund af de mange muligheder, som Lidoen byder på, vælger mange at bo i Lidoen, frem for i selve Funchal by, når de rejser til Madeira.

Du kan også læse om Madeira på Portugals officielle turistbureaus hjemmeside.