Madeiras turistbureau formidler informationer til turister der skal rejse til Madeira. Skal du på ferie til Madeira kan du finde informationer om seværdigheder, historie, naturen, maden, befolkningen på Madeira og mange andre nyttige oplysninger.Madeiras turistbureau, her finder du nyheder og aktuelle informationer

I februar 2010 blev Madeira ramt af et voldsomt regnvejr, og det var en test for Madeiras turistbureau i kommunikation til hele verden. Heldigvis er det ikke hverdag med naturkatastrofer og normalt er det oplysninger om events og begivenheder som Blomsterfestival og nytårsfyrværkeri du finder hos turistbureauet. Hver dag opdateres hjemmeside fra Madeiras turistbureau, så skal du rejse til Madeira anbefaler vi du søger efter den seneste information om events på Madeira på turistbureauets hjemmeside.

Se foto og video fra Madeira hos turistbureauet

Ord er altid et, men at se sagen med andre øjne noget andet. Derfor har Madeiras turistbureau lavet flere rigtig gode videoer om Madeira. Her kan du se den smukke natur og de kendte levadaer, ligesom der er videoer fra Funchal og andre byer på Madeira.

Madeiras turistbureau finder du over hele øen

Madeiras turistbureau har hovedkontor i Funchal på Madeira og er drevet af private midler med støtte fra Portugal Turistbureau som er ejet af den portugisiske stat. Al markedsføring og kommunikation kommer fra hovedkontoret som også er dem der har kontakt med flyselskaber og rejsebureauer der arrangere rejser til Madeira. Det er vigtig at bemærke at Madeiras turistbureau ikke er et rejsebureau og du derfor ikkekan købe en rejse til Madeira, men på hjemmesiden kan du se hvilke rejsebureauer der er specialister i rejser til Madeira, samt hvilke fly der flyver til øen.

Madeiras turistbureau har foruden hovedkontoret i Funchal, lokale afdelinger i flere af de vigtige turistbyer på øen, og her kan du altid søge gode råd og informationer om oplevelser.

Læs mere på Madeiras turistbureaus officielle hjemmeside