Nattelivet i Lissabon regnes for at være et af de mest livlige og populære i Europa. På hvilken som helst ugedag kan du finde god musik og danse til solen står op.


Det populære Bairro Alto distrikt og et par små barer.

Restaturanter og barer

Lissabon har et interessant udvalg af restauranter og barer i de mest populære områder som Bairro Alto og Docas (Dokken) ved vandet.

En tur i Lissabon varer som regel til næste morgen, da de fleste barer ikke lukker før kl. 2 og diskotekerne kl. 6 eller senere. Bairro Alto har altid været et populært sted om aftenen. Det gamle kvarter i Lissabon har udviklet sin egen unikke stil gennem tiden og skiller sig ud blandt de mange andre nattelivs-kvartere i Lissabon.

Der ligger mange barer og klubber i Lissabon. Bairro Alto byder på lang række typisk portugiske og også internationale restauranter og barer. Docas er for nyligt blevet et af de livligste nattekvarterer i Lissabon – forståeligt nok. De mange restauranter, barer, gadecaféer og diskoteker lige ud til vandet giver en uforglemmelig aften.

Det festlige natteliv strækker sig hele vejen op ad Costa do Estoril kysten, så der er rig mulighed for at finde nye steder at feste.

Fadomusik i Lissabon

Efter aftensmad tager turisterne ofte en gåtur gennem det gamle Bairro Alto distrikt med de mange små hyggelige barer, natklubber og fadomusik. Hvis du er til fadomusik, kan du finde mere af den slags i Alcântara, som ligger i den sydvestlige del af byen. Det siges, at det var sømændene, der i dette område startede traditionen omkring Fado for flere hundrede år siden.