Dom Luís-broen i Porto

Dom Luís-broen i Porto. Foto: mat’s eye, Creative Commons.

Flere og flere bruger internettet til både research og bestilling af ferierejser i stedet for at tage direkte kontakt til et rejsebureau. Det er bekvemt, og der er ofte penge at spare på rejsen. Til gengæld kan det være tidskrævende og lettere uoverskueligt, da der er en jungle af rejsebureauer og rejsesøgemaskiner at finde rundt i.

En ny dansk rejsehjemmeside forsøger at gøre denne proces både hurtigere og sjovere og samtidig gøre din næste rejse lidt billigere. Hjemmesiden hedder RejseSpion.dk, og her finder du dagligt 2-5 bud på gode, billige og håndplukkede rejser. Det er en blandet landhandel af billige flybilletter, charterferier, storbyferier, kroophold, skiferier, weekendture og meget andet.

RejseSpion er ikke et rejsebureau. Siden samler blot de bedste tilbud, giver en god beskrivelse af rejsemålet og linker videre til den side, hvor rejsen kan bestilles. Således er RejseSpion heller ikke et fordyrende mellemled.

De mest populære rejser på RejseSpion er kortere ture, hvor hotel og fly skal bestilles individuelt. RejseSpion finder gode bud på begge, som naturligvis matcher i forhold til rejseperioden. Det giver mulighed for at arrangere en kort og dejlig storbyferie til f.eks. Porto, London eller Berlin for under tusind kroner.

”Vi oplever stor efterspørgsel efter de helt korte ture”, udtaler Jakob, som står bag hjemmesiden. ”Den slags rejser, som jo nærmest ligger på en pris, der kan impulskøbes, får rigtig mange besøg og bliver delt og liked flittigt – også på RejseSpions Facebook side. Det samme gælder for mange af de bedste rejser, jeg finder på diverse deal-sites”.

RejseSpion ser ikke sig selv som en konkurrent til rejsebureauerne eller de mange rejsesøgemaskiner. ”Formålet er blot at inspirere brugerne til deres næste ferierejse og samtidig hjælpe dem med at spare lidt penge”, siger Jakob, som dagligt bruger mange timer på at finde de helt rigtige rejser. Han er tilmeldt et hav af nyhedsbreve, følger de sociale medier tæt og gør brug af en række avancerede søgeværktøjer for at være først med de bedste rejsetilbud.

Er du på udkig efter en rejse til Portugal? Så giv RejseSpion en chance, og se om du kan finde en rejse, som passer ind i dit behov og budget. Om ikke andet vil du helt sikkert blive inspireret og sikkert få en smule rejsefeber i maven.