Portugals officielle turistbureau hedder Visit Portugal og er drevet af den portugisiske stat. På Visit Portugal s hjemmesidefinder du informationer om landet Portugal, om de forskellige regioner i Portugal og byer over hele landet.

Portugal turistinformation som turist

Skal du rejse til Portugal og rundt i landet kan du hos Portugals turistbureau finde mange nyttige informationer. Du kan læse om seværdigheder, historie, natur, mad, vin og meget mere. På turistbureauets hjemmeside finder du også aktuelle informationer om events og begivenheder som er en oplevelse som turist i Portugal.

Du kan også læse og høre om praktiske informationer, som transport rundt i Portugal, billeje i Portugal, visum regler, om hvordan du kontakter offentlige myndigheder, samt hvilke forholdsregler du som turist skal have i Portugal. Få mere information hos Visit Portugal.

Portugal turistinformation i forbindelse med arbejde

Skal du lave forretninger i Portugal, kan du sagtens finde mange nyttige informationer på turistbureauets hjemmeside, specielt hvis du også skal bestille hotel, billeje og måske rejse rundt i landet på egen hånd. Søger du informationer om at drive handel med eller til Portgal så vil vi anbefale at du søger mere information hos Portugals handelskammer som også har en afdeling i København på samme adresse som turistbureauet. Få mere information hos Portugals handelsafdeling Portugal Global.

Klima i Portugal, find information hos turistbureauet

Mange der besøger Portugal vil gerne have mere information om vejr og klima, inden man rejser på ferie, og du finder en god information fordelt på de forskellige regioner om klimaet på de forskellige årstider i Portugal. Husk på der er meget stor forskel på til hvilken region du skal rejse, så det er altid en god ide også at læse mere om vejr og klima i Portugal hos de regionale turistbureauer.

Søger du blot generelt information om vejret i Portugal og dets regioner, har vi skrevet en artikel om vejret i Portugal.

Du kan også finde aktuelle informationer om vejret i Portugal hos det portugisiske metrologiske institut. På hjemmesiden som er på både portugisisk og engelsk kan du følge vejret i de forskellige regioner time for time. Se mere på Portugals metrologiske institut.

Lokale turistbureauer i Portugal

Alle regioner i Portugal har et lokalt turistbureau, hvis opgave det er at markedsføre deres region og informere turister der besøger regionen om muligheder under deres ferie. De lokale turistbureauer i Portugal, har også informationer om de bedste restauranter, seværdigheder, udflugter, hoteller og meget mere. Specielt når det gælder vejr og klima har de lokale turistbureauer en fordel, for de kender naturens virke i netop deres region.

Portugal har et lokalt turistbureau i Danmark som er meget aktive med at markedsføre Portugal. Skal du rejse til Portugal kan du altid kontakte turistkontoret som vil hjælpe med informationer, ligesom du også kan få udleveret kataloger om Portugal og de forskellige regioner.

Portugals turistbureau i Danmark deler adresse med den portugisiske ambassade i København:

  • Turismo de Portugal
  • Portugals Turistbureau
  • Toldbodgade 31, 1
  • 1253 København K
  • Danmark
  • Telefon nr. 33 13 12 00
  • Fax nr. 33 93 88 85

Tilbud på rejse til Portugal hos turistbureauet

Lad os med det samme understrege at Portugals turistbureau ikke er et rejsebureau, og du ikke kan købe en rejse til Portugal hos turistbureauet. På Visit Portugals hjemmeside finder du derimod link til de rejsebureauer der er specialister i rejser til Portugal, og ikke mindst finder du informationer og link til rejsetilbud fra hoteller og rejsebureauer i landet.

Mere information om Portugal

Vi behøver næppe fortælle at Portugal er et smukt land, med en natur der kan tage pusten fra enhver. Uanset hvor du rejser i Portugal finder du motiver til de smukkest postkort og på hjemmesiden Images of Portugal som er drevet af turistbureauet kan man se foto og videoer fra alle regioner af landet.